Bodite obveščeni


22. 05. 2022 napisal/aMartina In-life

7 razlogov zakaj uporabljati naravni deodorant

Hej, si že slišala, kaj je novega pri Yanumi? Zate smo razvili in izdelali edinstven trajnostni naravni dezodorant. Poznaš njegove odlike?

Naravni dezodoranti Yanumi prijetno dišijo, se hitro vpijejo in lepo mažejo. Zaradi svojega 24 urnega delovanja te pred neprijetnim vonjavam ščitijo cel dan, hkrati pa ne motijo naravne funkcije razstrupljanja telesa s potenjem.

Odlične, skrbno zbrane naravne sestavine kožo na predelih pazduhe, ki je mnogokrat razdražena in občutljiva, tudi negujejo in obnavljajo.

Obožujemo jih, ker so trajnostno naravnani in zdravju prijazni.

Preberi vse
22. 05. 2022 napisal/aMartina In-life

Naši izdelki te že čakajo na Hofer poličkah!

Yanumi - naravna kozmetika te čaka na Hofer poličkah! Preveri kateri izdelki te čakajo ;)

Preberi vse
22. 05. 2022 napisal/aMartina In-life

Naredi sam/a: ČISTILNI ROBČKI ZA ČIŠČENJE OBRAZA & TELESA

Recept za enostavno izdelavo odličnih čistilnih robčkob iz naravnih sestavin, ki jih lahko uporabljaš za obraz in telo!

Preberi vse
22. 05. 2022 napisal/aMartina In-life

Kaj pričakovati, če uporabljamo naravne izdelke?

Sem in tja v naš e-poštni nabiralnik zaide sporočilo, ki gre nakako takole: ''Pozdravljeni! Že več let uporabljam vaše šipkovo olje. Tokrat se mi zdi malce drugačne barve, kot ponavadi. Diši lepo, ne zdi se mi pokvarjeno. Kaj bi lahko bilo? Je varno za uporabo?''

Preberi vse
22. 05. 2022 napisal/aMaja In-life

Zakaj je karitejevo maslo s sivko koristno?

Vse kar morate vedeti o Yanumi karitejevim maslu s sivkinim oljem, kako nastane, kakšne so koristi za kožo in kako ga začeti uporabljati v vsakodnevni skrbi za vašo kožo.

Preberi vse
22. 05. 2022 napisal/aMaja In-life

Čudovito olje grozdnih pešk

100% naravno, hladno stiskano olje grozdnih pešk YANUMI je bogato z esencialnimi maščobnimi kislinami, med katerimi je najpomembnejša linolna kislina, ki kožo izdatno vlaži, spodbuja njeno delovanje in obnavljanje ter tako pomaga ohranjati kožo vitalno, zdravo in dlje časa mladostno.

Preberi vse
22. 05. 2022 napisal/aMaja In-life

Pravila za dober nakup naravnih izdelkov

Če imate občutljivo kožo, niste sami. Raziskave kažejo, da ima več kot 50% žensk in 40% moških občutljivo kožo. Pri nekatere gre za kronično stanje, pri drugih pa se lahko razvije čez čas zaradi vplivov okolja. Občutljiva koža se pogostokrat pojavi tudi v času bolezni. Ne glede kakšen je vzrok za vašo občutljivo kožo, doba novica je, da obstaja obilica izdelkov, med drugim tudi naši izdelki Yanumi, katerih pozitivne učinke lahko izkoristite.

Preberi vse
22. 05. 2022 napisal/aMaja In-life

Arganovo olje - eliksir mladostne kože

Arganovo olje je znano po tem, da pomaga obnavljati kožo in preprečevati njeno staranje ter jo s tem ohranja mladostno in prožno. Vsebuje izjemne količine vitamina E (93,7 % več kot v olivnem olju), ki zavira staranje, in nenasičene esencialne maščobne kisline, ki kožo ščitijo in nevtralizirajo delovanje prostih radikalov. Zato za svojo kožo izberite Arganovo olje Yanumi.

Preberi vse
22. 05. 2022 napisal/aMaja In-life

Karitejevo maslo Yanumi – največji naravni vlažilec kože

Že od nekdaj je karitejevo maslo nepogrešljivo pri negi kože zaradi svojih izrednih sposobnosti, saj kožo vlaži, zdravi in ščiti. V Starem Egiptu sta svojo lepoto z njim negovali kraljica Nefretiti in Kelopatra, ki ga je vedno vzela s seboj na potovanja in tako ohranjala svoj dnevni lepotni ritual. Univerzalno uporabo tega čudodelnega proizvoda narave v svojih zapisih opisuje škotski raziskovalec in znanstvenik Mungo Park.

Preberi vse
22. 05. 2022 napisal/aMaja In-life

Si tudi vi želite mehke in gladke kože?

Za vas imamo ključ do negovane kože! To je naše Yanumi 100% karitejevo maslo! Nepogrešljivi izdelek vsake ženske, ki si želi lepo, mladostno in negovano kožo je karitejevo maslo. Nekateri ga imenujejo tudi »eliksir mladostne kože«. Z njegovo uporabo se upočasni proces staranja in koža kmalu postane:

- sijoča - čvrsta - mehka - sveža - elastična - gladka

Preberi vse

Items 1 to 10 of 13 total

Loading...