100% NARAVNO PROTI ALERGIJAM

reishi mešanica medicinskih gob proti alergijam
100% ekološko
100% slovenski izdelek
Brez glutena
Vegansko
Zero waste embalaža
Read More
"Nisem ni mislila, da bom res občutila razliko ampak je očitna! Res se počutim bolje. Hvala tudi za hitro dostavo" - Lara

100% NARAVNO PROTI ALERGIJAM

EKOLOŠKA MEŠANICA PROTI ALERGIJAM: ALERGO MIX

4.7 / 5 ⭐⭐⭐⭐⭐ (5 mnenj)

Znanstveno dokazano zdravi že obstoječe alergije in preprečuje nastanek novih. Na naraven način.

✅ Mešanica 4 sestavin, ki znanstveno dokazano delujejo
✅ Lajša simptome alergij
✅ Preprečuje nastanek novih
✅ Krepi imunski sistem
✅ 100% ekološko
✅ 100% slovensko
✅ Vegansko
✅ Brez glutena

Čas je, da se spet počutiš dobro v svoji koži. Na naraven način.

30.90 33.90 

Prihrani ob nakupu:

Kupi 1 kos
33.90 
Skupaj:
33.90 
Kupi 2 kos in prihrani 10%
33.90 
30.51 
Skupaj:
Kupi 3 kos in prihrani 15%
33.90 
28.82 
Skupaj:
33.90 
30.90 

Skupaj:

x
33.90 
30.90 

Skupaj:

x

100% GARANCIJA NA ZADOVOLJSTVO: Če ti izdelek ni všeč, ga lahko v roku 14 dni od nakupa vrneš, mi pa ti brez vprašanj vrnemo denar.

ursha-yanumi-zadovoljna-stranka

“Presenečeno sem ugotovila, da ne vplivajo na okus mojega jutranjega beljakovinskega šejka.” – Urša

monika-yanumi-zadovoljna-stranka

“Lepo je odkriti nov izdelek, v vrednotah, ki so mi blizu in v odnosu do narave, nas samih.” – Monika

nina-yanumi-zadovoljna-stranka

“Nisem ni mislila, da bom res občutila razliko ampak je očitna! Res se počutim bolje🤩🤩 Hvala tudi za hitro dostavo” – Lara

SIMPTOMI ALERGIJ

Nekateri znaki, da se morda soočaš z alergijami so:

100% NARAVNO IN UČINKOVITO

Zdravi že obstoječe alergije in preprečuje nastanek novih

MEDICINSKE GOBE IN STARODAVNA LJUDSTVA

Medicinske gobe so bile pri starodavnih ljudstvih tako zelo uveljavljene, da so jim pogosto pripisovali celo čudežne lastnosti.

Na območjih vzhodne Azije jim zdravilne lastnosti pripisujejo že več kot 2000 let, nekatere izmed njih pa so postale bolj znane kot druge.

O tem za kako zelo močne jih ima starodavna kitajska medicina pa priča že dejstvo, da Kuan Yin, svojo boginjo zdravljenja, upodobijo kar v obliki Reishi gobe.

Prikaz uporabe gobe Reishi v tradicionalni kitajski medicini

YANUMI ALERGO MEŠANICA

reishi mešanica medicinskih gob proti alergijam

100% NARAVNE, SLOVENSKE IN EKOLOŠKE SESTAVINE

Alergo mešanica vsebuje 4 medicinske gobe, ki poskrbijo za naravno in učinkovito preprečevanje in zdravljenje alergij.

V kliničnih študijah je bilo dokazano, da so učinkovite ne glede na to, ali so bile zaužite preden se je alergija sploh pojavila ali pa takrat, ko je ta že bila prisotna, saj je mešanica gob v vsakem primeru preprečila ali zmanjšala pojav alergičnih reakcij.

Omenjene trditve je dokazala tudi študija dr. Martina Powella, ki je raziskoval učinke gobe Ganodermae lucidum (Reishi) in od histamina odvisne alergije, ter pri tem ugotovil, da ima omenjena goba ne le ugoden vpliv na dolgoročno lajšanje simptomov alergij, temveč tudi na bolezni kot je astma.

proti-alergijam-naravno

Resasti bradovec (Hericium erinaceus)

Medicinska goba Reishi na vijoličnem ozadju

Svetlikava pološčenka ali Reishi

Blazejev kukmak (Agaricus blazei)

Maitake (Grifola frondosa)

IZKUŠNJE Z MEDICINSKIMI GOBAMI

NAČIN UPORABE

PRIPOROČENA DNEVNA DOZA

- Zdravstvene težave: 3-6 kapsul na dan.
- Preventiva: 6-9 kapsuli na dan, do 3 mesece, nato 1 mesec premora.

NAČIN ZAUŽITJA

Prah ali kapsulo zaužijete z vodo, jogurtom, smoothijem ali blagim čajem.

ČAS UPORABE

Najmanj 20 minut pred ali pa 30 minut po obroku.

Prehransko dopolnilo. Uporaba ni namenjena za otroke mlajše od 3 let, med nosečnostjo ali dojenjem. Ne vsebuje efedrinov, kofeina, glutena, konzervansov, barvil ali sladkorja. Hranite na temperaturi do 25°C. Priporočene dnevne količine oz. odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom.

ZAKAJ YANUMI?

YANUMI prisega na kakovost, brez kompromisov. Vse naše gobe so zato skrbno vzgojene v Sloveniji, v skladu s strogimi standardi kakovosti, od katerih ne odstopamo. Ker nam je mar tudi za okolje so pakirane v zero-waste embalaži. 

Naravne, ekološke
sestavine

Zero waste
embalaža

SLOVENSKI
PROIZVOD

100% garancija
na zadovoljstvo

NAKUP PRI YANUMI SE SPLAČA

100 % GARANCIJA NA ZADOVOLJSTVO

BREZPLAČNA DOSTAVA NAD 60 €

100% VAREN NAKUP

EKSPRESNA
DOSTAVA

Novo v Sloveniji!

KAJ SO MEDICINSKE GOBE?

Medicinske gobe so prava (skrita) zakladnica narave, ki se na Vzhodu uporabljajo že tisočletja. Kitajska medicina na njih prisega že tisočletja, na Zahodu pa njihova popularnost na podlagi številnih znanstvenih študij narašča v zadnjih letih. Različne vrste medicinskih gob, kot so Reishi, Shiitake, in Chaga, se ponašajo z edinstvenimi koristmi za zdravje, od podpore imunskemu sistemu do antioksidativnih in protivnetnih lastnosti.

Pri čem pomagajo medicinske gobe?  >>

VRSTE MEDICINSKIH GOB

Poznamo več vrst medicinskih gob, med najbolj poznane (in učinkovite), ki jih vsebujejo tudi Yanumi izdelki pa spadajo:

  • Reishi (Ganoderma lucidum)
  • Resasti bradovec (Hericium erinaceus)
  • Glavatec (Cordyceps)
  • Chaga (Inonotus obliquus)

A brez skrbi – ni potrebno, da raziskuješ učinkovitost posameznih gob. Vse naše mešanice so razvrščene glede na težave, pri katerih ti gobe lahko pomagajo.

Imaš vprašanje? Mi imamo odgovore!

Če slučajno ne najdeš svojega vprašanja mi piši na info@yanumi.com.

Ali so medicinske gobe varne za uživanje?

Seveda! V kolikor jih (kakor katerokoli drugo prehransko dopolnilo) uživamo odgovorno in v skladu s priporočenimi smernicami za odmerjanje, medicinske gobe na splošno veljajo za varne. Bistveno pa je, da prehranska dopolnila iz medicinskih gob kupuješ pri preverjenih trgovcih in si pozoren/a na kakovost in čistost dopolnil. Medicinske gobe so načeloma varne tudi za otroke in nosečnice. 

Yanumi je preverjen trgovec, ki prodaja medicinske gobe, vzgojene v Sloveniji. Kakovost naših prehranskih dopolnih je potrjena tudi z EKO certifikatom.

Čeprav lahko večina ljudi varno uživa medicinske gobe, je priporočljivo, da se posvetuješ z zdravnikom, če jemlješ zdravila. 

Številne znanstvene raziskave, zlasti tiste, ki so bile izvedene na Japonskem, v Koreji in na Kitajskem, so dokazale zdravstvene koristi zdravilnih gob. Te študije poudarjajo njihove pozitivne učinke na podporo imunosti, protivnetne lastnosti, zmanjševanje utrujenosti… Seznam koristnih študij najdeš tukaj.

Priporočila glede odmerjanja se lahko razlikujejo glede na določen izdelek in zdravstvene dejavnike posameznika. Yanumi zagotavlja jasna navodila za odmerjanje za vsak izdelek, naša ekipa za podporo strankam pa lahko ponudi navodila, prilagojena tvojim potrebam.

Da, izdelki Yanumi so podvrženi strogemu testiranju kakovosti. Zavezani smo k ohranjanju najvišjih standardov in naši izdelki imajo lahko ustrezne certifikate, ki zagotavljajo preglednost in zanesljivost. S ponosom lahko povemo, da imamo tudi EKO certifikat in certifikat, ki potrjuje, da so naši izdelki brez glutena. Prav tako so bile konkretno na naših izdelkih izvedene analize prehranskih vrednosti, mikrobiološke analize in analize težkih kovin.


Sicer pa učinkovitost gob, ki jih vsebuje Yanumi dokazujejo številne znanstvene študije, ki so dostopne tukaj.

Zdravilne gobe vsebujejo bioaktivne spojine, kot so beta-glukani, ki spodbujajo in modulirajo imunski sistem ter pomagajo telesu pri odzivanju na različne zdravstvene izzive. Imajo tudi antioksidativne in protivnetne lastnosti ter prispevajo k splošni imunski funkciji.

 

Vsekakor. Yanumi je predan trajnosti. Naše gobe pridobivamo odgovorno in uporabljamo zero-waste embalažo (brez odpadkov), da zmanjšamo naš vpliv na okolje. Naša zaveza sega v vsak korak našega proizvodnega procesa in zagotavlja harmonično ravnovesje z naravo.

Medtem, ko se medicinske gobe na splošno dobro prenašajo, lahko nekateri posamezniki doživijo blage stranske učinke, kot so prebavne težave. Priporočljivo je, da začnete z nižjim odmerkom in spremljate odziv telesa. Če imate pomisleke, se posvetujte z zdravnikom.

 

Nekateri posamezniki so lahko alergični na določene gobe. Če veš, da si alergičen/a, je ključnega pomena, da preveriš oznake izdelkov in se posvetujete z zdravnikom. Yanumi zagotavlja jasne informacije o izdelkih, naša ekipa pa ti je na voljo za pomoč pri kakršnihkoli vprašanjih, povezanih z alergeni.

PRIDRUŽI SE YANUMI SKUPNOSTI!