Moja Zgodba

KO LJUBEZEN DO RAZISKOVANJA SVETA RODI POSLOVNO IDEJO.

Saj veš, kaj pravijo? Da tisto, kar iščeš, najde tebe. Zame to zagotovo velja. Ob raziskovanju Afrike, kjer kljub težkim pogojem življenja med ljudmi prevladuje veselje, pristnost in sprejemanje, je ideja o tem, da bi karitejevo maslo ponudila na slovenskem trgu, našla mene.

Naravne Sestavine

KARITEJEVO MASLO POT DO MARTININE SVOBODE

Prevzela me je uporabnost tega dragocenega zdravilnega, negovalnega in prehranskega sadeža in ko sem v Maroku spoznala še arganovo olje, sem bila navdušena nad močnim vplivom, ki ga imata karite in argan na afriške ženske in njihovo življenje.

Iz idej v Realnost

Več kot samo ideja

Vendar idej še ni bilo konec. Želela sem povezati mogočne naravne izdelke iz vseh koncev sveta z znanjem in inovativnostjo domačih strokovnjakov v izdelkih za celostno zdravje človeka.  To znanje sem našla kar doma, saj se moj brat že več kot 20 let ukvarja z raziskovanjem medicinskih gob. Tako se je rodila fuzija superhrane in medicinskih gob v naravnih kozmetičnih izdelkih in prehranskih dopolnilih.

Varstvo Okolja

Trajnostna embalaža

Seveda zapakirano v embalažo za ponovno uporabo, saj sem poleg poslovne ženske tudi mati trem malim zakladom in verjamem, da je potrebno že danes delati majhne korake za spreminjanje sveta.

KAJ PA IME YANUMI?

Kje je zrasla ideja?

Yanumi Pomeni Bog LJUBI

Kjer je zrastla ideja, od tam naj izvira tudi ime. V mali prijazni afriki vasici, kjer je bivala, so jo vsi poznali.

K njej so hodili na obisk in jo klicali YANUMI – god loves – bog ljubi. Kot tudi Martina ljubi ustvarjanje svoje naravne kozmetike.

KAKŠNA JE YANUMI?

ISKRENA IN AVTENTIČNA

Se ne pretvarja, da je nekaj, kar ni. In je ponosna na to, kar je: trajnostna, naravna, zero waste, odlična. Znanje, inovativnost in najboljše naravne sestavine, ki jih vlagamo v izdelavo naravnih deodorantov in kozmetike, hvaležno sprejema tudi tvoja koža.

KREATIVNA IN RADOVEDNA

Kreativnost je glavni motor delovanja in stvaritev. Brez nje ne bi bilo vseh čudovitih Yanumi izdelkov, ki jih zate razvijamo skozi leta uspešnega delovanja. Seveda nas ob tem podpirajo radovednost, zanimanje, drznost, trdo delo in osredotočenost, ki nas poganjajo tudi takrat, ko vztrajnost popusti in se utrudi.

TRAJNOSTNO NARAVNANA

Svet zapuščamo svojim otrokom, zato nam ni vseeno, kakšen je in kakšen bo postal. Skrbno izbiramo in kupujemo sestavine s Fair trade certifikati in uporabljamo trajnostno, zero waste embalažo. Ker že danes delamo za jutri. Držimo se načel kreativne ponovne uporabe (upcycling), kar pomeni, da odpadni in odvečen material pretvorimo v nove izdelke. Pridruži se nam pri spreminjanju sveta – pomagaj okolju – začni z malimi koraki.

NARAVI IN ŽIVALIM PRIJAZNA

Radi imamo naravo in živali, zato so naši izdelki primerni tudi za vegane. Veganska kozmetika z aktivnimi naravnimi sestavinami bo poskrbela, da bo tvoja koža zdrava in sijoča. A pri tem ne pozabi – kakor znotraj, tako zunaj!

PRIHRANI 10 % OB PRVEM NAKUPU

Vpiši svoj e-naslov in prejmi 10 % popust na prvi nakup.

SLEDI NAŠI ZGODBI NA INSTAGRAMU

Konkurenčne prednosti

100 % GARANCIJA NA ZADOVOLJSTVO

BREZPLAČNA DOSTAVA NAD 45 €

100% VAREN NAKUP

HITRA
DOSTAVA