Moja Zgodba

KO LJUBEZEN DO RAZISKOVANJA SVETA RODI POSLOVNO IDEJO.

Živjo! Lepo te je spoznati, moje ime je Martina in sem ustanoviteljica YANUMI. 

In saj veš, kaj pravijo? Da tisto, kar iščeš, najde tebe. Zame to zagotovo velja. Ob raziskovanju Afrike, kjer kljub težkim pogojem življenja med ljudmi prevladuje veselje, pristnost in sprejemanje, je ideja o tem, da bi karitejevo maslo ponudila na slovenskem trgu, našla mene.

To so bili moji začetki. Zdaj, nekaj let kasneje pa so me našle še medicinske gobe, ki so zaradi svojih izjemnih učinkov postale moja strast.

Naravne Sestavine

OD KARITEJEVEGA MASLA DO MEDICINSKIH GOB

Ko sem odkrila karite, me je prevzela uporabnost tega dragocenega zdravilnega, in negovalnega sadeža. 

In ker so super živila očitno tisto, kar me navdušuje, sem se spustila v…

Medicinske gobe

STARODAVNA ZAKLADNICA ZDRAVJA

Vedno sem si želela povezati mogočne naravne izdelke iz vseh koncev sveta z znanjem in inovativnostjo domačih strokovnjakov. Ko sem odkrila medicinske gobe, so me popolnoma prevzele.

V tradicionalni Kitajski medicini jih uporabljajo že na tisoče let. Njihova učinkovitost in vsestranskost me je očara in tako se je rodila fuzija superhrane in medicinskih gob v naravnih kozmetičnih izdelkih in prehranskih dopolnilih.

Varstvo Okolja

Trajnostna embalaža

Vse, kar ponujam je seveda zapakirano v embalažo za ponovno uporabo, saj sem poleg poslovne ženske tudi mati trem malim zakladom in verjamem, da je potrebno že danes delati majhne korake za spreminjanje sveta.

To ni kitajska roba 🙂

KAKOVOST NA PRVEM MESTU

Če je tudi tebi pomembna kakovost, potem si na pravem mestu.

Vse moje medicinske gobe so vzgojene v Sloveniji, pod strogim nadzorom kakovosti. Lahko si brez skrbi, da jih ne uvažam iz tretjih držav, kjer nikoli ne veš kaj dobiš.

KAJ PA IME YANUMI?

Kje je zrasla ideja?

Yanumi Pomeni Bog LJUBI

Kjer je zrastla ideja, od tam naj izvira tudi ime. V mali prijazni afriki vasici, kjer je bivala, so jo vsi poznali.

K njej so hodili na obisk in jo klicali YANUMI – god loves – bog ljubi. Kot tudi Martina ljubi ustvarjanje svoje naravne kozmetike in prehranskih dopolnil.

KAKŠNA JE YANUMI?

ISKRENA IN AVTENTIČNA

Se ne pretvarja, da je nekaj, kar ni. In je ponosna na to, kar je: trajnostna, naravna, zero waste, odlična. Znanje, inovativnost in najboljše naravne sestavine, ki jih vlagamo v izdelavo naravnih prehranskih dopolnil in kozmetike, hvaležno sprejema tudi tvoje telo.

KREATIVNA IN RADOVEDNA

Kreativnost je glavni motor delovanja in stvaritev. Brez nje ne bi bilo vseh čudovitih YANUMI izdelkov, ki jih zate razvijamo skozi leta uspešnega delovanja. Seveda nas ob tem podpirajo radovednost, zanimanje, drznost, trdo delo in osredotočenost, ki nas poganjajo tudi takrat, ko vztrajnost popusti in se utrudi.

TRAJNOSTNO NARAVNANA

Svet zapuščamo svojim otrokom, zato nam ni vseeno, kakšen je in kakšen bo postal. Skrbno izbiramo in kupujemo sestavine s Fair trade certifikati in uporabljamo trajnostno, zero waste embalažo. Ker že danes delamo za jutri. Držimo se načel kreativne ponovne uporabe (upcycling), kar pomeni, da odpadni in odvečen material pretvorimo v nove izdelke. Pridruži se nam pri spreminjanju sveta – pomagaj okolju – začni z malimi koraki.

NARAVI IN ŽIVALIM PRIJAZNA

Radi imamo naravo in živali, zato so naši izdelki primerni tudi za vegane. Veganska kozmetika in prehranska dopolnila z aktivnimi naravnimi sestavinami bodo poskrbela, da bodo tvoja koža in telo zdravi in sijoči. A pri tem ne pozabi – kakor znotraj, tako zunaj!

SLEDI NAŠI ZGODBI NA INSTAGRAMU

NAKUP PRI YANUMI SE SPLAČA:

100 % GARANCIJA NA ZADOVOLJSTVO

BREZPLAČNA DOSTAVA NAD 60 €

100% VAREN NAKUP

HITRA
DOSTAVA