IZBOLJŠAJ SPOMIN IN DELOVANJE MOŽGANOV 🧠

resasti bradovec za zdravje živcev
100% ekološko
100% slovenski izdelek
Brez glutena
Vegansko
Zero waste embalaža
Read More
"Nisem ni mislila, da bom res občutila razliko ampak je očitna! Res se počutim bolje. Hvala tudi za hitro dostavo" - Lara

IZBOLJŠAJ SPOMIN IN DELOVANJE MOŽGANOV 🧠

EKOLOŠKI RESASTI BRADOVEC (HERICIUM)

4.7 / 5 ⭐⭐⭐⭐⭐ (7 mnenj)

Resasti bradovec znanstveno dokazano krepi zdravje živcev in izboljšuje spomin.

Izboljšuje spomin
Poveča delovanje možganov
Zaščiti živčni sistem
✅ Deluje proti Alzheimerjevi bolezni in demenci
✅ Pomaga pri okrevanju po poškodbah živcev
✅ 100% slovensko
✅ Vegansko
✅ Brez glutena

Čas je, da se spet počutiš dobro v svoji koži. Na naraven način.

27.90 30.90 

Prihrani ob nakupu:

Kupi 1 kos
30.90 
Skupaj:
30.90 
Kupi 2 kos in prihrani 10%
30.90 
27.81 
Skupaj:
Kupi 3 kos in prihrani 15%
30.90 
26.27 
Skupaj:
30.90 
27.90 

Skupaj:

x
30.90 
27.90 

Skupaj:

x

100% GARANCIJA NA ZADOVOLJSTVO: Če ti izdelek ni všeč, ga lahko v roku 14 dni od nakupa vrneš, mi pa ti brez vprašanj vrnemo denar.

KORISTI RESASTEGA BRADOVCA

hericium-resasti-bradovec-koristi-yanumi

Izboljšanje spomina

Raziskave so pokazale, da lahko redno uživanje resastega bradovca izboljša kognitivne funkcije, vključno s spominom. Njegove spojine lahko spodbujajo nevrogenezo, proces tvorbe novih nevronov, ter pomagajo pri ohranjanju zdravih možganskih celic, kar lahko izboljša spomin in kognitivno funkcijo.

Izboljšanje delovanja možganov

Resasti bradovec lahko pomaga pri izboljšanju delovanja možganov na več načinov. Njegove spojine imajo nevroprotektivne lastnosti, kar pomeni, da lahko ščitijo možgane pred poškodbami in staranjem. Poleg tega lahko pomagajo pri uravnavanju nevrotransmiterjev, kemikalij v možganih, ki so ključne za različne možganske funkcije, vključno s spominom, učenjem in razpoloženjem.

Antioksidativne lastnosti

Resasti bradovec vsebuje visoke ravni antioksidantov, ki lahko ščitijo možganske celice pred poškodbami prostih radikalov, kar lahko prispeva k zdravju možganov in zmanjša tveganje za nevrodegenerativne bolezni, kot je Alzheimerjeva bolezen.

Povečanje energije

Poleg koristi za možgane lahko resasti bradovec pomaga tudi pri povečanju energije in vzdržljivosti. Njegove adaptogene lastnosti lahko pomagajo uravnavati raven energije v telesu in zmanjševati utrujenost, kar omogoča boljšo koncentracijo in osredotočenost.

Pomoč pri stresu in tesnobi

Študije kažejo, da lahko resasti bradovec pomaga tudi pri obvladovanju stresa in tesnobe. Njegove spojine lahko pomagajo uravnavati stresne hormone v telesu ter spodbujajo sprostitev in pomiritev uma.

ursha-yanumi-zadovoljna-stranka

“Presenečeno sem ugotovila, da ne vplivajo na okus mojega jutranjega beljakovinskega šejka.” – Urša

monika-yanumi-zadovoljna-stranka

“Lepo je odkriti nov izdelek, v vrednotah, ki so mi blizu in v odnosu do narave, nas samih.” – Monika

nina-yanumi-zadovoljna-stranka

“Nisem ni mislila, da bom res občutila razliko ampak je očitna! Res se počutim bolje🤩🤩 Hvala tudi za hitro dostavo” – Lara

YANUMI RESASTI BRADOVEC

resasti bradovec za zdravje živcev

100% NARAVNI, SLOVENSKI IN EKOLOŠKI

YANUMI resasti bradovec je izključno slovenskega porekla in plod raziskav slovenskih znanstvenikov, ponaša pa se tudi z ekološkim certifikatom, kar dokazuje, da so vse surovine 100% naravnega izvora in ne vsebujejo težkih kovin, toksinov ali plesni. Izdelek Organic Hericium je tudi certificirano brez glutena, za nameček pa pa ima tudi veganski certifikat s katerim dokazuje, da ni testiran na živalih, saj nam je poleg vsega naštetega izjemno pomemben tudi etični kodeks. Organic Hericium je prehransko dopolnilo iz medicinske gobe resasti bradovec (Hericium Erinaceus).

Resasti bradovec (Hericium erinaceus)

IZKUŠNJE Z MEDICINSKIMI GOBAMI

NAČIN UPORABE

PRIPOROČENA DNEVNA DOZA

- Zdravstvene težave: 6 kapsul na dan.
- Preventiva: 3 kapsule na dan, do 3 mesece, nato 1 mesec premora.

NAČIN ZAUŽITJA

Prah ali kapsulo zaužijete z vodo, jogurtom, smoothijem ali blagim čajem.

ČAS UPORABE

Najmanj 20 minut pred ali pa 30 minut po obroku.

Prehransko dopolnilo. Uporaba ni namenjena za otroke mlajše od 3 let, med nosečnostjo ali dojenjem. Ne vsebuje efedrinov, kofeina, glutena, konzervansov, barvil ali sladkorja. Hranite na temperaturi do 25°C. Priporočene dnevne količine oz. odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom.

ZAKAJ YANUMI?

YANUMI prisega na kakovost, brez kompromisov. Vse naše gobe so zato skrbno vzgojene v Sloveniji, v skladu s strogimi standardi kakovosti, od katerih ne odstopamo. Ker nam je mar tudi za okolje so pakirane v zero-waste embalaži. 

Naravne, ekološke
sestavine

Zero waste
embalaža

SLOVENSKI
PROIZVOD

100% garancija
na zadovoljstvo

NAKUP PRI YANUMI SE SPLAČA

100 % GARANCIJA NA ZADOVOLJSTVO

BREZPLAČNA DOSTAVA NAD 60 €

100% VAREN NAKUP

EKSPRESNA
DOSTAVA

Novo v Sloveniji!

KAJ SO MEDICINSKE GOBE?

Medicinske gobe so prava (skrita) zakladnica narave, ki se na Vzhodu uporabljajo že tisočletja. Kitajska medicina na njih prisega že tisočletja, na Zahodu pa njihova popularnost na podlagi številnih znanstvenih študij narašča v zadnjih letih. Različne vrste medicinskih gob, kot so Reishi, Shiitake, in Chaga, se ponašajo z edinstvenimi koristmi za zdravje, od podpore imunskemu sistemu do antioksidativnih in protivnetnih lastnosti.

Pri čem pomagajo medicinske gobe?  >>

VRSTE MEDICINSKIH GOB

Poznamo več vrst medicinskih gob, med najbolj poznane (in učinkovite), ki jih vsebujejo tudi Yanumi izdelki pa spadajo:

  • Reishi (Ganoderma lucidum)
  • Resasti bradovec (Hericium erinaceus)
  • Glavatec (Cordyceps)
  • Chaga (Inonotus obliquus)

A brez skrbi – ni potrebno, da raziskuješ učinkovitost posameznih gob. Vse naše mešanice so razvrščene glede na težave, pri katerih ti gobe lahko pomagajo.

Imaš vprašanje? Mi imamo odgovore!

Če slučajno ne najdeš svojega vprašanja mi piši na info@yanumi.com.

Ali so medicinske gobe varne za uživanje?

Seveda! V kolikor jih (kakor katerokoli drugo prehransko dopolnilo) uživamo odgovorno in v skladu s priporočenimi smernicami za odmerjanje, medicinske gobe na splošno veljajo za varne. Bistveno pa je, da prehranska dopolnila iz medicinskih gob kupuješ pri preverjenih trgovcih in si pozoren/a na kakovost in čistost dopolnil. Medicinske gobe so načeloma varne tudi za otroke in nosečnice. 

Yanumi je preverjen trgovec, ki prodaja medicinske gobe, vzgojene v Sloveniji. Kakovost naših prehranskih dopolnih je potrjena tudi z EKO certifikatom.

Čeprav lahko večina ljudi varno uživa medicinske gobe, je priporočljivo, da se posvetuješ z zdravnikom, če jemlješ zdravila. 

Številne znanstvene raziskave, zlasti tiste, ki so bile izvedene na Japonskem, v Koreji in na Kitajskem, so dokazale zdravstvene koristi zdravilnih gob. Te študije poudarjajo njihove pozitivne učinke na podporo imunosti, protivnetne lastnosti, zmanjševanje utrujenosti… Seznam koristnih študij najdeš tukaj.

Priporočila glede odmerjanja se lahko razlikujejo glede na določen izdelek in zdravstvene dejavnike posameznika. Yanumi zagotavlja jasna navodila za odmerjanje za vsak izdelek, naša ekipa za podporo strankam pa lahko ponudi navodila, prilagojena tvojim potrebam.

Da, izdelki Yanumi so podvrženi strogemu testiranju kakovosti. Zavezani smo k ohranjanju najvišjih standardov in naši izdelki imajo lahko ustrezne certifikate, ki zagotavljajo preglednost in zanesljivost. S ponosom lahko povemo, da imamo tudi EKO certifikat in certifikat, ki potrjuje, da so naši izdelki brez glutena. Prav tako so bile konkretno na naših izdelkih izvedene analize prehranskih vrednosti, mikrobiološke analize in analize težkih kovin.


Sicer pa učinkovitost gob, ki jih vsebuje Yanumi dokazujejo številne znanstvene študije, ki so dostopne tukaj.

Zdravilne gobe vsebujejo bioaktivne spojine, kot so beta-glukani, ki spodbujajo in modulirajo imunski sistem ter pomagajo telesu pri odzivanju na različne zdravstvene izzive. Imajo tudi antioksidativne in protivnetne lastnosti ter prispevajo k splošni imunski funkciji.

 

Vsekakor. Yanumi je predan trajnosti. Naše gobe pridobivamo odgovorno in uporabljamo zero-waste embalažo (brez odpadkov), da zmanjšamo naš vpliv na okolje. Naša zaveza sega v vsak korak našega proizvodnega procesa in zagotavlja harmonično ravnovesje z naravo.

Medtem, ko se medicinske gobe na splošno dobro prenašajo, lahko nekateri posamezniki doživijo blage stranske učinke, kot so prebavne težave. Priporočljivo je, da začnete z nižjim odmerkom in spremljate odziv telesa. Če imate pomisleke, se posvetujte z zdravnikom.

 

Nekateri posamezniki so lahko alergični na določene gobe. Če veš, da si alergičen/a, je ključnega pomena, da preveriš oznake izdelkov in se posvetujete z zdravnikom. Yanumi zagotavlja jasne informacije o izdelkih, naša ekipa pa ti je na voljo za pomoč pri kakršnihkoli vprašanjih, povezanih z alergeni.

PRIDRUŽI SE YANUMI SKUPNOSTI!