Bolečine v sklepih, povečana telesna teža, napihnjenost, vročični oblivi in nihanje razpoloženja ...

Vse to so simptomi menopavze.

A ne boj se. V tem nisi sama in z majhnimi koraki lahko poskrbiš za boljše počutje.

Večina žensk se s simptomi menopavze sreča po 45. letu.

Ne smeva pa pozabiti tudi na perimenopavzo, ki nastopi nekaj let prej. Večinoma med 40. in 44. letom.

KAJ JE PERIMENOPAVZA?

Perimenopavza je obdobje pred menopavzo, ko se začnejo kazati prvi znaki prehoda v menopavzo. Gre za čas, ko žensko telo prehaja iz obdobja plodnosti v obdobje, ko menstruacija ne nastopi več. V tem času nihajo vrednosti hormonov, predvsem estrogena in progesterona, kar se kaže z različnimi simptomi (ki se lahko sčasoma spreminjajo):

Po perimenopavzi sledi menopavza. Menopavza je obdobje, ko se menstruacija trajno ustavi. Določi se jo šele, ko ženska eno leto ni imela menstruacije. Zanimivost: povprečna starost ob menopavzi v Sloveniji je 47,7 let. Seveda pa lahko nastopi tudi prej ali pozneje.

SIMPTOMI MENOPAVZE

Simptomi menopavze so v splošnem podobni simptomom perimenopavze, vendar so lahko manj izraziti ali pa povsem izginejo pri nekaterih ženskah. Menopavza pa lahko prinese tudi dodatne simptome, kot je vaginalna suhost, ki postane bolj izrazita zaradi trajno znižanega estrogena. Najpogostejši simptomi menopavze so:

In ne pozabi: menopavza sicer pomeni konec reproduktivnega obdobja, vendar ne pomeni konca spolnega življenja ali polnosti. Še posebej, če znaš omiliti simptome, jo lahko “zvoziš” čisto mirno. :)

Po tem pa nastopi še postmenopavza, ki lahko traja tudi do 5 – 10 let, preden simptomi izginejo.

Ja, ženske in hormoni… pestro, kajne? 

Vsi simptomi, ki smo jih našteli do sedaj so popolnoma normalni in spremljajo vsako žensko v tem obdobju. Zato ne skrbi; nisi sama!

In obstaja rešitev, ki ti na naraven način pomaga uravnati hormone in pomaga lajšati vse te nadležne simptome.

Aja, naj se ti prej še predstavim... Sem Martina.

Aja, naj se ti prej še predstavim... Sem Martina.

Ženska, mama in nekdo, ki dobro pozna vse te nadloge, s katerim se srečuješ tudi ti.

In tole, kar držim v roki, ti bo pomagalo … Tole, kar držim v roku je plod raziskav slovenskih znanstvenikov in pomaga ženskam na naraven način uravnati hormone in se rešiti vseh tegob. In znanstveno dokazano učinkuje!

Zato, draga moja… Upam, da boš dovolila, da pomaga tudi tebi.

100% NARAVNA MEŠANICA SLOVENSKIH IN EKOLOŠKIH SESTAVIN

Woman mix mešanica je plod raziskav slovenskih znanstvenikov in vsebuje kar 6 sestavin, ki znanstveno dokazano poskrbijo za naravno in učinkovito uravnavanje hormonov.

woman-mix-yanumi

Skrivne sestavine: medicinske gobe

Te so namreč tiste, ki znanstveno dokazano delujejo. Niso pa muha enodnevnica; medicinske gobe so bile pri starodavnih ljudstvih namreč tako zelo uveljavljene, da so jim pogosto pripisovali celo čudežne lastnosti.

Zdravilne lastnosti jim pripisujejo že več kot 2000 let!

O tem za kako zelo močne jih ima starodavna kitajska medicina pa priča že dejstvo, da Kuan Yin, svojo boginjo zdravljenja, upodobijo kar v obliki reishi gobe, ki jo vsebuje tudi mešanica Woman mix.

Prikaz uporabe gobe Reishi v tradicionalni kitajski medicini

3 SUPER JUNAKI V BOJU Z MENOPAVZO

Medicinska goba Reishi na vijoličnem ozadju

Reishi za miren spanec brez potenja

Reishi pomaga izboljšati kakovost spanja in zmanjša vnetja, kar poskrbi za miren spanec brez potenja in vročičnih oblivov čez dan.

Medicinska goba Cordyceps na zelenem ozadju

Kordiceps za povečanje energije

Zmanjšaj utrujenost in spet zaživi polno. Kordiceps bo poskrbel, da se ti vrne energija in izboljšal tvoj imunski sistem.

Resasti bradovec za zdrave možgane

Ta super goba dokazano poskrbi za boljše delovanje možganov in prepreči kognitivni upad ter izboljša spomin.

Poleg sestavin, ki uravnavajo hormone, ti mešanica pomaga tudi v boju proti stresu, utrujenosti in preobremenjenosti, ki jih verjetno dobro poznaš, kajne?

Posebna ponudba

NARAVNA MEŠANICA ZA RAVNOVESJE V MENOPAVZI 👩🏻

reishi mešanica za ženske
100% ekološko
100% slovenski izdelek
Brez glutena
Vegansko
Zero waste embalaža
Read More
"Nisem ni mislila, da bom res občutila razliko ampak je očitna! Res se počutim bolje. Hvala tudi za hitro dostavo" - Lara

NARAVNA MEŠANICA ZA RAVNOVESJE V MENOPAVZI 👩🏻

Ekološka mešanica medicinskih gob za ženske Woman mix

4.8 / 5 ⭐⭐⭐⭐⭐ (13 mnenj)

Hitro ublaži simptome menopavze na naraven način. Deluje že v 14 dneh!

Na voljo v obliki kapsul ali prahu.

✅ Mešanica 6 sestavin, ki znanstveno dokazano delujejo
✅ Za sijočo kožo
✅ Zmanjševanje utrujenosti
✅ 
Vzpostavlja hormonsko ravnovesje
✅ Pomaga v boju proti stresu
✅ Uravnavanje estrogena
✅ 100% ekološko
✅ 100% slovensko
✅ Vegansko
✅ Brez glutena

Čas je, da se spet počutiš dobro v svoji koži. Na naraven način.

30.90 33.90 

33.90 
30.90 
33.90 
30.90 
yanumi-garancija

100% GARANCIJA NA ZADOVOLJSTVO: Če ti izdelek ni všeč, ga lahko v roku 14 dni od nakupa vrneš, mi pa ti brez vprašanj vrnemo denar.

ursha-yanumi-zadovoljna-stranka

“Presenečeno sem ugotovila, da ne vplivajo na okus mojega jutranjega beljakovinskega šejka.” – Urša

monika-yanumi-zadovoljna-stranka

“Lepo je odkriti nov izdelek, v vrednotah, ki so mi blizu in v odnosu do narave, nas samih.” – Monika

nina-yanumi-zadovoljna-stranka

“Nisem ni mislila, da bom res občutila razliko ampak je očitna! Res se počutim bolje🤩🤩 Hvala tudi za hitro dostavo” – Lara

100% NARAVNA IN UČINKOVITA REŠITEV

reishi mešanica za ženske

NAČIN UPORABE

PRIPOROČENA DNEVNA DOZA

- Zdravstvene težave: 6 kapsul na dan.
- Preventiva: 3 kapsule na dan, do 3 mesece, nato 1 mesec premora.

NAČIN ZAUŽITJA

Prah ali kapsulo zaužijete z vodo, jogurtom, smoothijem ali blagim čajem.

ČAS UPORABE

Najmanj 20 minut pred ali pa 30 minut po obroku.

Prehransko dopolnilo. Uporaba ni namenjena za otroke mlajše od 3 let, med nosečnostjo ali dojenjem. Ne vsebuje efedrinov, kofeina, glutena, konzervansov, barvil ali sladkorja. Hranite na temperaturi do 25°C. Priporočene dnevne količine oz. odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom.

Sestavine: Cordyceps, Hericium erinaceus, Ganoderma lucidum – Reishi, Agaricus blazei, Lentinula edodes, Grifola frondosa

Imaš vprašanje? Mi imamo odgovore!

Če slučajno ne najdeš svojega vprašanja mi piši na info@yanumi.com.

Ali so medicinske gobe varne za uživanje?

Seveda! V kolikor jih (kakor katerokoli drugo prehransko dopolnilo) uživamo odgovorno in v skladu s priporočenimi smernicami za odmerjanje, medicinske gobe na splošno veljajo za varne. Bistveno pa je, da prehranska dopolnila iz medicinskih gob kupuješ pri preverjenih trgovcih in si pozoren/a na kakovost in čistost dopolnil. Medicinske gobe so načeloma varne tudi za otroke in nosečnice. 

Yanumi je preverjen trgovec, ki prodaja medicinske gobe, vzgojene v Sloveniji. Kakovost naših prehranskih dopolnih je potrjena tudi z EKO certifikatom.

Čeprav lahko večina ljudi varno uživa medicinske gobe, je priporočljivo, da se posvetuješ z zdravnikom, če jemlješ zdravila. 

Številne znanstvene raziskave, zlasti tiste, ki so bile izvedene na Japonskem, v Koreji in na Kitajskem, so dokazale zdravstvene koristi zdravilnih gob. Te študije poudarjajo njihove pozitivne učinke na podporo imunosti, protivnetne lastnosti, zmanjševanje utrujenosti… Seznam koristnih študij najdeš tukaj.

Priporočila glede odmerjanja se lahko razlikujejo glede na določen izdelek in zdravstvene dejavnike posameznika. Yanumi zagotavlja jasna navodila za odmerjanje za vsak izdelek, naša ekipa za podporo strankam pa lahko ponudi navodila, prilagojena tvojim potrebam.

Da, izdelki Yanumi so podvrženi strogemu testiranju kakovosti. Zavezani smo k ohranjanju najvišjih standardov in naši izdelki imajo lahko ustrezne certifikate, ki zagotavljajo preglednost in zanesljivost. S ponosom lahko povemo, da imamo tudi EKO certifikat in certifikat, ki potrjuje, da so naši izdelki brez glutena. Prav tako so bile konkretno na naših izdelkih izvedene analize prehranskih vrednosti, mikrobiološke analize in analize težkih kovin.


Sicer pa učinkovitost gob, ki jih vsebuje Yanumi dokazujejo številne znanstvene študije, ki so dostopne tukaj.

Zdravilne gobe vsebujejo bioaktivne spojine, kot so beta-glukani, ki spodbujajo in modulirajo imunski sistem ter pomagajo telesu pri odzivanju na različne zdravstvene izzive. Imajo tudi antioksidativne in protivnetne lastnosti ter prispevajo k splošni imunski funkciji.

 

Vsekakor. Yanumi je predan trajnosti. Naše gobe pridobivamo odgovorno in uporabljamo zero-waste embalažo (brez odpadkov), da zmanjšamo naš vpliv na okolje. Naša zaveza sega v vsak korak našega proizvodnega procesa in zagotavlja harmonično ravnovesje z naravo.

Medtem, ko se medicinske gobe na splošno dobro prenašajo, lahko nekateri posamezniki doživijo blage stranske učinke, kot so prebavne težave. Priporočljivo je, da začnete z nižjim odmerkom in spremljate odziv telesa. Če imate pomisleke, se posvetujte z zdravnikom.

 

Nekateri posamezniki so lahko alergični na določene gobe. Če veš, da si alergičen/a, je ključnega pomena, da preveriš oznake izdelkov in se posvetujete z zdravnikom. Yanumi zagotavlja jasne informacije o izdelkih, naša ekipa pa ti je na voljo za pomoč pri kakršnihkoli vprašanjih, povezanih z alergeni.

PRIDRUŽI SE YANUMI SKUPNOSTI!