Blog

7 razlogov zakaj uporabljati naravni deodorant

Hej, si že slišala, kaj je novega pri Yanumi? Zate smo razvili in izdelali edinstven trajnostni naravni deodorant. Poznaš njegove odlike?

Naravni dezodoranti Yanumi prijetno dišijo, se hitro vpijejo in lepo mažejo. Zaradi svojega 24 urnega delovanja te pred neprijetnim vonjavam ščitijo cel dan, hkrati pa ne motijo naravne funkcije razstrupljanja telesa s potenjem.

Odlične, skrbno zbrane naravne sestavine kožo na predelih pazduhe, ki je mnogokrat razdražena in občutljiva, tudi negujejo in obnavljajo.

Obožujemo jih, ker so trajnostno naravnani in zdravju prijazni.

UPORABA KAKOVOSTNEGA NARAVNEGA DEODORANTA YANUMI IMA MNOGE PREDNOSTI. NEKAJ LE TEH SMO ZBRALI ZATE

1. NARAVNE SESTAVINE PUSTIJO TVOJI KOŽI DIHATI

Verjetno že veš, da dezodoranti običajno vsebujejo sestavine, ki zavirajo potenje tako, da zamašijo pore in znojne žleze. Ena takih sestavin je aluminij, ki ga povezujejo z nastankom raka. Naravni dezodoranti kemikalij, ki zavirajo potenje na način mašenja znojni žlez, ne vsebujejo. Yanumi dezodoranti vsebujejo le najboljše naravne sestavine, ki varujejo tvoje zdravje in koži pustijo dihati.

2. NE VSEBUJEJO HORMONSKIH MOTILCEV

Parabeni so poleg aluminija še ena sestavina, ki jo najdemo v antiperspirantih in mnogih drugih kozmetičnih izdelkih. Delujejo podobno kot estrogen, kar zmoti delovanje tvojih hormonov in v telesu povzročajo neravnovesje. Le to lahko privede do raka dojk. Naravni dezodoranti Yanumi ne vsebujejo parabenov, zato jih še posebej priporočamo tebi, ki si odgovornost za svoje zdravje vzela v svoje roke.

3. PRIJETNO DIŠIJO IN SO LEPO MAZLJIVI

Kaj najprej narediš, ko kupiš dezodorant? Povohaš? Čudoviti vonj dezodoranta je zagotovo nekaj, kar si vsi želimo. Yanumi dezodoranti so odišavljeni z naravnimi čistimi eteričnimi olji. V naši novi kolekciji te čakajo super mazljivi naravni dezodoranti s prijetnim vonjem po citrusih, cvetlicah in začimbah.

4. PRIMEREN JE ZA TVOJE OBČUTLJIVE PAZDUHE

Je tvoja koža pod pazduho zaradi umivanja, britja in drgnjenja ob tkanino mnogokrat razdražena? Dodatno pa ti jo razdraži dezodorant oziroma kemikalije v njem? Naravni dezodoranti Yanumi, ki vsebujejo kokosovo, karitejevo ali drugo maslo in eterična olja, bodo tvojo kožo pomirila.

5. KOŽA JE BOLJ GLADKA IN JO JE LAŽJE BRITI

Naravni dezodorant Yanumi te s svojo recepturo in sestavinami zaščiti pred neprijetnim vonjem. To pa ni vse! Hkrati tvojo kožo tudi neguje. Koža pod pazduho postane ob redni uporabi naravnega dezodoranta bolj mehka in gladka. Tako kožo boš lažje obrila in bo tudi na izgled bolj privlačna.

6. UNIČI BAKTERIJE, KI POVZROČIJO NEPRIJETEN VONJ – BREZ SODE BIKARBONE

Strokovno izbrana mešanica naravnih sestavin brez sode bikarbone deluje protimikrobno in uničuje bakterije, ki povzročajo neprijeten vonj. Pri tem pa, kot že rečeno, ne mašijo por, kar omogoča sproščanje toksinov iz telesa in naravno razstrupljanje.

7. TRAJNOSTNA NARAVNANOST

Ne le naši dezodoranti, tudi ostala kozmetika je trajnostno naravnana. Vse sestavine so ekološke, embalaža pa iz recikliranih materialov ali pa taka, da jo boš lahko ponovno uporabila. Naše zdravje in zdravje našega okolja sta nam pomembna. Embalaža Yanumi dezodorantov je iz recikliranega kartona.

SI ZA ZDRAVE IN DIŠEČE PAZDUHE?