Blog

Karitejevo maslo Yanumi – največji naravni vlažilec kože

Karitejevo maslo Yanumi slovi po vsestranski uporabi, saj je izjemno tudi pri negovanju ustnic: večkrat na dan jih namažite in kmalu boste opazile, kako prijetno mehke bodo postale. Posebej učinkovito je na predelih okoli oči, kjer je koža tanjša in zato bolj občutljiva ter kjer so prvi znaki staranja najprej opazni.

POSLOVITE SE OD TRDE KOŽE NA KOMOLCIH IN STOPALIH Z Yanumi KARITEJEVIM MASLOM

Zaradi izredne sposobnosti vlaženja bo karitejevo maslo uspešno mehčalo vašo trdo kožo na bolj izpostavljenih delih telesa, kot so npr. komolci in pete. Pred spanjem si z njim namažite stopala, za še boljše delovanje pa čez namazana stopala obujte bombažne nogavice. Nad rezultatom boste več kot navdušene, saj bodo vaša stopala vsak dan taka, kot da bi ravnokar obiskale pedikerja.

ZAŠČITA KOŽE PRED ZUNANJIMI VPLIVI S KARITEJEVIM MASLOM Yanumi

Pri negi kože morate poleg najbolj občutljivih delov telesa dodatno poskrbeti tudi za dele, ki so bolj izpostavljeni zunanjim vplivom. Poleg obraza in vratu so to zagotovo roke. Ne dovolite, da roke izdajajo vaš leta, zato jih s hranljivim karitejevim maslom izdatno negujte in zaščitite. Ob redni uporabi se vam bodo okrepili tudi nohti, obnohtna kožica pa bo postala mehkejša in prožnejša, tako da jo boste pri urejanju nohtov z lahkoto potisnile nazaj.

PRIVOŠČITE KOŽI LE NAJBOLJŠE S 100% NARAVNIM Yanumi KARITEJEVIM MASLOM, SAJ JE:

 100 % naravno

– pridelano na naraven način

– uporabno za nego celega telesa

– primerno za vse tipe kože, v vseh življenjskih obdobjih

– varno za uporabo, saj ne povzroča alergijskih reakcij

– narejeno iz ekoloških surovin

– visokokvalitetno