reishi mešanica medicinskih gob za razstrupljanje
100% ekološko
100% slovenski izdelek
Brez glutena
Vegansko
Zero waste embalaža

DETOX MEŠANICA ZA RAZSTRUPLJANJE TELESA

Razstrupi svoje telo na naraven način s super močjo ekoloških medicinskih gob, vzgojenih v Sloveniji. 💥 Kaj so medicinske gobe?

 

Če je tvoje telo preobremenjeno in potrebuje razstrupljanje je čas, da mu privoščiš ravno to! Znaki, da potrebuješ detox so:

 • pogosta utrujenost in pomanjkanje energije,
 • težave pri izgubi prekomerne telesne teže,
 • glavoboli,
 • hitro pridobivanje telesne teže,
 • alergije,
 • težave s spanjem,
 • izbruhi na koži: akne, mozolji, izpuščaji…,
 • zaprtost in težave s prebavo…

Vse to so znaki, da tvoje telo potrebuje malo podpore in čas je, da se spet počutiš dobro v svoji koži.

Cena

100% NARAVEN DETOX

Z ekološkimi medicinskimi gobami, vzgojenimi v Sloveniji.

Komu priporočamo detox?

Stres, nezdrava prehrana, zdravila, alkohol, cigarete, toksini iz okolja … seznam se kar ne konča. Vaše telo je mogoče preobremenjeno in tega sploh ne veste! Ali:

 • se pogosto počutite utrujeni in brez energije,
 • imate težave pri hujšanju,
 • ste opazili, da pridobivate kilograme na področju trebuha,
 • ste napihnjeni in imate prebavne težave,
 • zaspani kljub temu da spš 7h na noči

IZKUŠNJE Z MEDICINSKIMI GOBAMI

ZDEJ TUKI ŠE ENKRAT PRODUKT

ZAKAJ YANUMI?

Yanumi prisega na kakovost, brez kompromisov. Vse naše gobe so zato skrbno vzgojene v Sloveniji, v skladu s strogimi standardi kakovosti, od katerih ne odstopamo. Ker nam je mar tudi za okolje so pakirane v zero-waste embalaži. 

Naravne, ekološke
sestavine

Zero waste
embalaža

SLOVENSKI
PROIZVOD

100% garancija
na zadovoljstvo

PRIHRANI 10 % OB PRVEM NAKUPU

Vpiši svoj e-naslov in prejmi 10 % popust na prvi nakup.

NAKUP PRI YANUMI SE SPLAČA

100 % GARANCIJA NA ZADOVOLJSTVO

BREZPLAČNA DOSTAVA NAD 45 €

100% VAREN NAKUP

EKSPRESNA
DOSTAVA

Ali tvoje telo potrebuje detox?

ZNAKI, DA TVOJE TELO MORDA POTREBUJE DETOX

Praznični december, poln nezdrave prehrane je za nami. Nič ni narobe, če si užival/a, zdaj pa je čas, da si tvoje telo malo opomore. 😉

Mogoče je preobremenjeno in si še ni opomoglo od vseh dogodivščin, pa se tega sploh ne zavedaš. Znaki, da potrebuješ detox so:

 • pogosta utrujenost in pomanjkanje energije,
 • težave pri izgubi prekomerne telesne teže,
 • glavoboli,
 • hitro pridobivanje telesne teže,
 • alergije,
 • težave s spanjem,
 • izbruhi na koži: akne, mozolji, izpuščaji…,
 • zaprtost in težave s prebavo…

Vse to so znaki, da tvoje telo potrebuje malo podpore in čas je, da se spet počutiš dobro v svoji koži.

 
Novo v Sloveniji!

KAJ SO MEDICINSKE GOBE?

Medicinske gobe so prava (skrita) zakladnica narave, ki se na Vzhodu uporabljajo že tisočletja. Kitajska medicina na njih prisega že tisočletja, na Zahodu pa njihova popularnost na podlagi številnih znanstvenih študij narašča v zadnjih letih. Različne vrste medicinskih gob, kot so Reishi, Shiitake, in Chaga, se ponašajo z edinstvenimi koristmi za zdravje, od podpore imunskemu sistemu do antioksidativnih in protivnetnih lastnosti.

Pri čem pomagajo medicinske gobe?  >>

VRSTE MEDICINSKIH GOB

Poznamo več vrst medicinskih gob, med najbolj poznane (in učinkovite), ki jih vsebujejo tudi Yanumi izdelki pa spadajo:

 • Reishi (Ganoderma lucidum)
 • Resasti bradovec (Hericium erinaceus)
 • Glavatec (Cordyceps)
 • Chaga (Inonotus obliquus)

A brez skrbi – ni potrebno, da raziskuješ učinkovitost posameznih gob. Vse naše mešanice so razvrščene glede na težave, pri katerih ti gobe lahko pomagajo.

Imaš vprašanje? Mi imamo odgovore!

Če slučajno ne najdeš svojega vprašanja mi piši na info@yanumi.com.

Ali so medicinske gobe varne za uživanje?

Seveda! V kolikor jih (kakor katerokoli drugo prehransko dopolnilo) uživamo odgovorno in v skladu s priporočenimi smernicami za odmerjanje, medicinske gobe na splošno veljajo za varne. Bistveno pa je, da prehranska dopolnila iz medicinskih gob kupuješ pri preverjenih trgovcih in si pozoren/a na kakovost in čistost dopolnil. Medicinske gobe so načeloma varne tudi za otroke in nosečnice. 

Yanumi je preverjen trgovec, ki prodaja medicinske gobe, vzgojene v Sloveniji. Kakovost naših prehranskih dopolnih je potrjena tudi z EKO certifikatom.

Čeprav lahko večina ljudi varno uživa medicinske gobe, je priporočljivo, da se posvetuješ z zdravnikom, če jemlješ zdravila. 

Številne znanstvene raziskave, zlasti tiste, ki so bile izvedene na Japonskem, v Koreji in na Kitajskem, so dokazale zdravstvene koristi zdravilnih gob. Te študije poudarjajo njihove pozitivne učinke na podporo imunosti, protivnetne lastnosti, zmanjševanje utrujenosti… Seznam koristnih študij najdeš tukaj.

Priporočila glede odmerjanja se lahko razlikujejo glede na določen izdelek in zdravstvene dejavnike posameznika. Yanumi zagotavlja jasna navodila za odmerjanje za vsak izdelek, naša ekipa za podporo strankam pa lahko ponudi navodila, prilagojena tvojim potrebam.

Da, izdelki Yanumi so podvrženi strogemu testiranju kakovosti. Zavezani smo k ohranjanju najvišjih standardov in naši izdelki imajo lahko ustrezne certifikate, ki zagotavljajo preglednost in zanesljivost. S ponosom lahko povemo, da imamo tudi EKO certifikat in certifikat, ki potrjuje, da so naši izdelki brez glutena. Prav tako so bile konkretno na naših izdelkih izvedene analize prehranskih vrednosti, mikrobiološke analize in analize težkih kovin.


Sicer pa učinkovitost gob, ki jih vsebuje Yanumi dokazujejo številne znanstvene študije, ki so dostopne tukaj.

Zdravilne gobe vsebujejo bioaktivne spojine, kot so beta-glukani, ki spodbujajo in modulirajo imunski sistem ter pomagajo telesu pri odzivanju na različne zdravstvene izzive. Imajo tudi antioksidativne in protivnetne lastnosti ter prispevajo k splošni imunski funkciji.

 

Vsekakor. Yanumi je predan trajnosti. Naše gobe pridobivamo odgovorno in uporabljamo zero-waste embalažo (brez odpadkov), da zmanjšamo naš vpliv na okolje. Naša zaveza sega v vsak korak našega proizvodnega procesa in zagotavlja harmonično ravnovesje z naravo.

Medtem, ko se medicinske gobe na splošno dobro prenašajo, lahko nekateri posamezniki doživijo blage stranske učinke, kot so prebavne težave. Priporočljivo je, da začnete z nižjim odmerkom in spremljate odziv telesa. Če imate pomisleke, se posvetujte z zdravnikom.

 

Nekateri posamezniki so lahko alergični na določene gobe. Če veš, da si alergičen/a, je ključnega pomena, da preveriš oznake izdelkov in se posvetujete z zdravnikom. Yanumi zagotavlja jasne informacije o izdelkih, naša ekipa pa ti je na voljo za pomoč pri kakršnihkoli vprašanjih, povezanih z alergeni.

PRIDRUŽI SE YANUMI SKUPNOSTI!