Bodite obveščeni


100% naravna rožna vodica vrtnice 50 ml
  • Bio
  • Vegan

Pomirja in koži vrača energijo

100% naravna rožna vodica vrtnice 50 ml

Naravno, brez konzervansov & ekološko

10,90 €
  • primerna za suho ali zrelo kožo
  • vrača vlago, vitalnost in sijaj
  • pomaga proti nastanku prezgodnjih gubic

100% naravna rožna vodica vrtnice YANUMI ima omamen, nežen vonj po vrtnicah, ki pomirja, vrača energijo in prinaša veselje ter omili stres ali depresijo. Odlična je kot tonik ali pršilo za obraz za vse tipe kože, še posebej pa je primerna za suho ali zrelo kožo, hvaležna pa ji bo tudi koža, ki je poškodovana, zgubana, ali prizadeto od sonca.

Preberi več

Na zalogi

Kako deluje rožna vodica damaščanske vrtnice YANUMI

Ima omamen, nežen, ženski vonj po vrtnicah, ki pomirja, vrača energijo in prinaša veselje ter omili stres ali depresijo. Razpršite jo po koži in imeli boste odličen naraven parfum ali dezodorant. Zelo dobra je kot tonik ali pršilo za obraz za vse tipe kože, še posebej pa je primeren za suho ali zrelo kožo. Vrača vlago, vitalnost in sijaj ter pomaga proti nastanku prezgodnjih gubic, poleg tega pa učinkovito omehča linije obraza in zmanjšuje rdečico. Zamešajte jo v vaš naraven losjon ali gel za tuširanje za dodatno vlago in prijeten vonj ali razpršite po sveže umitih laseh za naraven lesk.

Pridobivanje hidrolata oz. rožne vodice damaščanske vrtnice YANUMI

Hidrolat (hidrosol, rožna voda) je stranski produkt pri parni destilaciji eteričnega olja in nastane pri postopku destilacije cvetov damaščanske vrtnice. V preteklosti je bilo ravno obratno, saj so bili hidrolati glavni produkt destilacije, eterična olja pa stranski produkt. Hidrolat je nosilec vonja, arome in blagodejnih učinkov.

Uporaba hidrolata iz damaščanske vrtnice oz. rožne vode iz ekološke pridelave

  • Za nego zrele kože (kot preventiva ali kurativa): priporočamo, da se vsak večer pred spanjem razvajate z rožno vodo vrtnice in nato takoj namažete z ekološkim olje YANUMI. Rožno vodico lahko uporabljate tudi zjutraj pred nanosom dnevne kreme. 
  • Za osvežitev dnevnega prostora, spalnice in perila: razpršite jo po sveži posteljnini in vzglavniku ter sveže opranem perilu.
  • Za osvežitev las: razpršite po laseh in uživajte v svežini, ki vas bo spremljala cel dan.

Rožne vodice hranite v temnem in hladnem prostoru. Po odprtju jih porabite v 6 mesecih. 

Hidrolat pred uporabo pretresemo in ga nato uporabimo kot dodatek naravnim kozmetičnih izdelkom (čiščenje obraza, tonik, maska za obraz, nega las) ali kopeli. Uporablja se lahko tudi za odišavljenje prostorov, pohištva in perila. 

Hidrolat hranimo na temnem in hladnem prostoru. Po odprtju ga hranimo v hladilniku in uporabimo v 6 mesecih. 

Sestavine INCI

100% cvetna voda damaščanske vrtnice iz ekološke pridelave (Rosa Damascena Flower water)

 

Loading...