Bodite obveščeni


Rožna vodica smilja in čisto šipkovo olje, 50 ml
  • Bio
  • Vegan

KOMPLET ZA POMLADITEV VAŠE KOŽE

Rožna vodica smilja in čisto šipkovo olje, 50 ml

Naravno, brez konzervansov & ekološko

30,80 €

Komplet, ki bo z 100% naravnimi in čistimi sestavinami poskrbel, da bo vaša koža napeta in prožna! Primerno je za nego vseh tipov kože, predvsem kože z gobicami in nepravilnostmi, kože ne masti in ne maši por. Po uporabi je koža napeta in prožna ter navlažena skozi ves dan.

Preberi več

Na zalogi

Vse, kar tvoja koža resnično potrebuje …

Za spočit, svež in pomlajen videz je pogosto vse, kar potrebujemo, že nanos zares kakovostnih kozmtičnih pripravkov. Nanos cvetnih vodic v kombinaciji z olji ali masli lahko odpravi marsikatero nepravilnost, izboljša strukturo kože in nas še polepša.

Zato se je dobro, še posebej, ko gre za nego obraza, ustaviti in si vzeti trenutek za razmislek o najboljših in resnično kakovostnih izdelkih.

Kaj je temelj negovanega videza?

Da bi koža obraza ostala prožna in lepa ji moramo v prvi vrsti ponuditi dovolj vlage. Vlažilna nega je temelj vsega. Temelj, brez katerega ne bo delovalo nobeno ličilo in noben serum, pa naj bo še tako drag …

Tako kot moramo poskrbeti, da spijemo dovolj tekočine in poskrbimo za vlaženje telesa od znotraj, tako moramo poskrbeti tudi za vlaženje zunanjih plasti kože. Pri čemer si lahko pomagamo z vlažilnimi cvetnimi vodicami ali hidrolati!

Mehkoba, gladkost in svežina …

Kakovostno in naravno olje pa kožo dobro nahrani in ji podari mehkobo, gladkost in svežino, ki jo občutimo in tudi vidimo skozi ves dan. Koža po uporabi ne sme zategovati, pripravljena pa je tudi na nadaljnjo nego in uporabo ličil. Resnično kakovostne sestavine v izdelih YANUMI pa bodo za vse to poskrbele brez strupenih sintetičnih dodatkov. 

Naravno in učinkovito brez sintetičnih dodatkov

Napredna in učinkovita kozmetika ni nujno pridobljena v laboratoriju in iz snovi, sumljivega izvora. Izpopolnjena kozmetika je tista, ki se vrača v največji in najboljši laboratorij sveta … to je narava.

Pri YANUMIJU se lahko pohvalimo, da je 100% izdelkov resnično naravnih in za prav vsako od sestavin lahko dokažemo, da je blaga, nestrupena, do kože prijazna in da nudi optimalno vlaženje in zaščito kože. 

Ker  resnično verjamemo, da ni vseeno, kaj dajemo na svojo kožo, prav tako, kot ni vseeno, kaj zaužijemo, skrbno izbiramo sestavine, ki jih naši izdelki vsebujejo. 

Uporaba neverjetega kompleta za obnovitev kožo

Da vaši koži zagotovite mladosten videz in svežino priporočamo, da z navlaženim kosom vate z rožno vodico vsak večer pred spanjem očistite kožo obraza in nato takoj namažete z ekološkim šipkovim oljem YANUMI. Rožno vodico lahko uporabljate tudi zjutraj pred nanosom dnevne kreme ali pa z njo poškopite kožo čez dan, ko začutite, da vaši koži primanjkuje vlage

Rožne vodice hranite v temnem in hladnem prostoru. Po odprtju jih porabite v 6 mesecih. 

Sestavine INCI

100% cvetna voda laškega smilja iz ekološke pridelave (Helichrysum Italicum Flower Water)

100% čisto šipkovo olje iz ekološke pridelave (Rosa canina fruit oil)

 

Loading...