Bodite obveščeni


100% naravno, čisto olje granatnega jabolka, 30 ml
 • Bio
 • Vegan

Naravni pomlajevalni eliksir

100% naravno, čisto olje granatnega jabolka, 30 ml

Hladno stiskano, naravno, čisto & ekološko

16,90 €
 • naravni pomlajevalni eliksir, ki gladi gubice
 • za nežno kožo okrog ustnic in oči
 • dobrodelno deluje na vezno tkivo

Regenerativno 100% ekološko olje granatnega jabolka YANUMI je izjemno hranljivo olje, ki kožo mehča in deluje vlažilno, aktivna regenerativna receptura iz pešk granatnega jabolka pa kožo ščiti pred prostimi radikali in krepi proces obnove celic. S pomočjo najmočnejših antioksidantov olje granatnega jabolka gladi gubice in ohranja vašo kožo napeto, mladostno in gladko.

Preberi več

Na zalogi

Kako deluje olje granatnega jabolka

Hladno stiskano 100% ekološko naravno olje granatnega jabolka YANUMI je bogato z omega 5 maščobno kislino, ki učinkovito obnavlja povrhnjico kože in jo tonizira, vsebuje pa tudi veliko drugih naravnih antioksidantov in ostalih aktivnih fito spojin, ki izboljšajo elastičnost kože, delujejo vlažilno, gladijo gubice in dobrodejno delujejo na kožno vezno tkivo. Olje granatnega jabolka je odličen regenerator za vse vrste kože, še posebej pa za zrelo in občutljivo ter nežno kožo okrog oči. Preprečuje  nastanek strij, učinkovito je po sončenju ter pri negi občutljive dojenčkove kože.

Shranjevanje

Hranite ga v dobro zaprti steklenički na suhem, temnem in hladnem prostoru nedosegljivo otrokom. Ko je steklenička enkrat odprta, je rok trajanja olja dva do tri mesece.

Uporaba olja granatnega jabolka

 • Nega kože okrog oči
  Vsako jutro in večer nanesite kapljico olja na kožo okrog oči in ga nežno vtrite.
 • Nega kože s strijami
  Olje lahko uporabite samostojno ali pripravite mešanico dveh delov 100% olja granatnega jabolka YANUMI in štiri dele 100% avokadovega ali šipkovega olja YANUMI. Olje rahlo vtirajte v kožo dvakrat do trikrat na dan.
 • Nega kože po sončenju in pri kožnih spremembah
  Olje lahko uporabite samostojno ali pa pripravite mešanico iz dveh enot 100% olja granatnega jabolka YANUMI in iz štirih enot olja šentjanževke in ognjičevega olja. Olje rahlo vtirajte v kožo dvakrat do trikrat na dan.

Sestavine INCI

Punica Granatum (Pomegranate) Seed Oil

Loading...