Neredne in boleče menstruacije, akne, suha nožnica, vaginalna vnetja, vnetje mehurja, napihnjenost, glivice in menopavzni vročični oblivi...

Koliko od teh nadlog ti je poznanih?

Verjetno ne pretiravam, če rečem da vsaj polovica?

Vem, kako ti je. In s podobnimi težavami se sooča kar 83% žensk.

Kot da ni že tako dovolj, da delamo tisoč stvari na enkrat in smo non stop obremenjene, nam jih potem zagode še zdravje.

Ponavadi na dan, ko imaš največ obveznosti obležiš zaradi bolečin v trebuhu, ali pa se ti ravno na dan prvega zmenka sredi čela pojavi ogromen mozolj.

Oh, ti hormoni...

Ti so namreč krivi za večino teh (in podobnih nadlog). Če niso v ravnovesju, poskrbijo za:

Kaj praviš, je dovolj tega?

Jaz mislim, da ja.

Dobra novica je, da se lahko teh nadlog rešiš. Enkrat in za vselej.

Seveda si verjetno že preizkusila že kakšno rešitev; od zdravil do svečk, popoldanskih počitkov, hormonskih diet in pavze v spalnici. Ampak zate imam nekaj, kar znanstveno dokazano učinkuje.

100% NARAVNA MEŠANICA, SLOVENSKIH IN EKOLOŠKIH SESTAVIN

Woman mix mešanica je plod raziskav slovenskih znanstvenikov in vsebuje kar 6 sestavin, ki znanstveno dokazano poskrbijo za naravno in učinkovito uravnavanje hormonov.

Poleg sestavin, ki uravnavajo hormone, ti mešanica pomaga tudi v boju proti stresu, utrujenosti in preobremenjenosti, ki jih verjetno dobro poznaš, kajne?

Primerna je za ženske in dekleta vseh starosti. Od mladih, do zrelih žensk, ki se soočate s težavami v menopavzi.

Skrivna sestavina: medicinske gobe

Te so namreč tiste, ki znanstveno dokazano delujejo. Niso pa muha enodnevnica; medicinske gobe so bile pri starodavnih ljudstvih namreč tako zelo uveljavljene, da so jim pogosto pripisovali celo čudežne lastnosti.

Zdravilne lastnosti jim pripisujejo že več kot 2000 let!

O tem za kako zelo močne jih ima starodavna kitajska medicina pa priča že dejstvo, da Kuan Yin, svojo boginjo zdravljenja, upodobijo kar v obliki reishi gobe, ki jo vsebuje tudi mešanica Woman mix.

Prikaz uporabe gobe Reishi v tradicionalni kitajski medicini

Aja, naj se še predstavim... Sem Martina.

Aja, naj se še predstavim... Sem Martina.

Ženska, mama in nekdo, ki dobro pozna vse te nadloge, s katerim se srečuješ tudi ti.

Sama sem se z njimi soočala precej dolgo, nato pa sem naletela na moč medicinskih gob. Ob branju raziskav sem bila presenečena kako mogočne so, in tako se je rodila ideja, da jih pripeljem v Slovenijo. In sem jih.

In prav na Woman Mix sem še posebej ponosna, ker je plod raziskav slovenskih znanstvenikov in pomaga ženskam na naraven način uravnati hormone in se rešiti vseh tegob.

Zato, draga moja… Upam, da se boš odločila, da pomagajo tudi tebi.

Posebna ponudba

100% NARAVNO URAVNAVANJE HORMONOV 👩🏻

reishi mešanica za ženske
100% ekološko
100% slovenski izdelek
Brez glutena
Vegansko
Zero waste embalaža
Read More
"Nisem ni mislila, da bom res občutila razliko ampak je očitna! Res se počutim bolje. Hvala tudi za hitro dostavo" - Lara

100% NARAVNO URAVNAVANJE HORMONOV 👩🏻

Ekološka mešanica medicinskih gob za ženske Woman mix

4.8 / 5 ⭐⭐⭐⭐⭐ (13 mnenj)

Hitro odpravi simptome hormonskega neravnovesja na naraven način. Deluje že v 14 dneh!

✅ Mešanica 6 sestavin, ki znanstveno dokazano delujejo
✅ Za sijočo kožo
✅ Zmanjševanje utrujenosti
✅ 
Vzpostavlja hormonsko ravnovesje
✅ Pomaga v boju proti stresu
✅ Uravnavanje estrogena
✅ 100% ekološko
✅ 100% slovensko
✅ Vegansko
✅ Brez glutena

Čas je, da se spet počutiš dobro v svoji koži. Na naraven način.

30.90 33.90 

33.90 
30.90 
33.90 
30.90 
yanumi-garancija

100% GARANCIJA NA ZADOVOLJSTVO: Če ti izdelek ni všeč, ga lahko v roku 14 dni od nakupa vrneš, mi pa ti brez vprašanj vrnemo denar.

ursha-yanumi-zadovoljna-stranka

“Presenečeno sem ugotovila, da ne vplivajo na okus mojega jutranjega beljakovinskega šejka.” – Urša

monika-yanumi-zadovoljna-stranka

“Lepo je odkriti nov izdelek, v vrednotah, ki so mi blizu in v odnosu do narave, nas samih.” – Monika

nina-yanumi-zadovoljna-stranka

“Nisem ni mislila, da bom res občutila razliko ampak je očitna! Res se počutim bolje🤩🤩 Hvala tudi za hitro dostavo” – Lara

100% NARAVNA IN UČINKOVITA REŠITEV

reishi mešanica za ženske

NAČIN UPORABE

PRIPOROČENA DNEVNA DOZA

- Zdravstvene težave: 6 kapsul na dan.
- Preventiva: 3 kapsule na dan, do 3 mesece, nato 1 mesec premora.

NAČIN ZAUŽITJA

Prah ali kapsulo zaužijete z vodo, jogurtom, smoothijem ali blagim čajem.

ČAS UPORABE

Najmanj 20 minut pred ali pa 30 minut po obroku.

Prehransko dopolnilo. Uporaba ni namenjena za otroke mlajše od 3 let, med nosečnostjo ali dojenjem. Ne vsebuje efedrinov, kofeina, glutena, konzervansov, barvil ali sladkorja. Hranite na temperaturi do 25°C. Priporočene dnevne količine oz. odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom.

Sestavine: Cordyceps, Hericium erinaceus, Ganoderma lucidum – Reishi, Agaricus blazei, Lentinula edodes, Grifola frondosa

Imaš vprašanje? Mi imamo odgovore!

Če slučajno ne najdeš svojega vprašanja mi piši na info@yanumi.com.

Ali so medicinske gobe varne za uživanje?

Seveda! V kolikor jih (kakor katerokoli drugo prehransko dopolnilo) uživamo odgovorno in v skladu s priporočenimi smernicami za odmerjanje, medicinske gobe na splošno veljajo za varne. Bistveno pa je, da prehranska dopolnila iz medicinskih gob kupuješ pri preverjenih trgovcih in si pozoren/a na kakovost in čistost dopolnil. Medicinske gobe so načeloma varne tudi za otroke in nosečnice. 

Yanumi je preverjen trgovec, ki prodaja medicinske gobe, vzgojene v Sloveniji. Kakovost naših prehranskih dopolnih je potrjena tudi z EKO certifikatom.

Čeprav lahko večina ljudi varno uživa medicinske gobe, je priporočljivo, da se posvetuješ z zdravnikom, če jemlješ zdravila. 

Številne znanstvene raziskave, zlasti tiste, ki so bile izvedene na Japonskem, v Koreji in na Kitajskem, so dokazale zdravstvene koristi zdravilnih gob. Te študije poudarjajo njihove pozitivne učinke na podporo imunosti, protivnetne lastnosti, zmanjševanje utrujenosti… Seznam koristnih študij najdeš tukaj.

Priporočila glede odmerjanja se lahko razlikujejo glede na določen izdelek in zdravstvene dejavnike posameznika. Yanumi zagotavlja jasna navodila za odmerjanje za vsak izdelek, naša ekipa za podporo strankam pa lahko ponudi navodila, prilagojena tvojim potrebam.

Da, izdelki Yanumi so podvrženi strogemu testiranju kakovosti. Zavezani smo k ohranjanju najvišjih standardov in naši izdelki imajo lahko ustrezne certifikate, ki zagotavljajo preglednost in zanesljivost. S ponosom lahko povemo, da imamo tudi EKO certifikat in certifikat, ki potrjuje, da so naši izdelki brez glutena. Prav tako so bile konkretno na naših izdelkih izvedene analize prehranskih vrednosti, mikrobiološke analize in analize težkih kovin.


Sicer pa učinkovitost gob, ki jih vsebuje Yanumi dokazujejo številne znanstvene študije, ki so dostopne tukaj.

Zdravilne gobe vsebujejo bioaktivne spojine, kot so beta-glukani, ki spodbujajo in modulirajo imunski sistem ter pomagajo telesu pri odzivanju na različne zdravstvene izzive. Imajo tudi antioksidativne in protivnetne lastnosti ter prispevajo k splošni imunski funkciji.

 

Vsekakor. Yanumi je predan trajnosti. Naše gobe pridobivamo odgovorno in uporabljamo zero-waste embalažo (brez odpadkov), da zmanjšamo naš vpliv na okolje. Naša zaveza sega v vsak korak našega proizvodnega procesa in zagotavlja harmonično ravnovesje z naravo.

Medtem, ko se medicinske gobe na splošno dobro prenašajo, lahko nekateri posamezniki doživijo blage stranske učinke, kot so prebavne težave. Priporočljivo je, da začnete z nižjim odmerkom in spremljate odziv telesa. Če imate pomisleke, se posvetujte z zdravnikom.

 

Nekateri posamezniki so lahko alergični na določene gobe. Če veš, da si alergičen/a, je ključnega pomena, da preveriš oznake izdelkov in se posvetujete z zdravnikom. Yanumi zagotavlja jasne informacije o izdelkih, naša ekipa pa ti je na voljo za pomoč pri kakršnihkoli vprašanjih, povezanih z alergeni.

PRIDRUŽI SE YANUMI SKUPNOSTI!