Bodite obveščeni


25. 10. 2020 napisal/aMaja In-life

Zakaj je karitejevo maslo s sivko koristno?

Vse kar morate vedeti o Yanumi karitejevim maslu s sivkinim oljem, kako nastane, kakšne so koristi za kožo in kako ga začeti uporabljati v vsakodnevni skrbi za vašo kožo.

Preberi vse
25. 10. 2020 napisal/aMaja In-life

Čudovito olje grozdnih pešk

100% naravno, hladno stiskano olje grozdnih pešk YANUMI je bogato z esencialnimi maščobnimi kislinami, med katerimi je najpomembnejša linolna kislina, ki kožo izdatno vlaži, spodbuja njeno delovanje in obnavljanje ter tako pomaga ohranjati kožo vitalno, zdravo in dlje časa mladostno.

Preberi vse
25. 10. 2020 napisal/aMaja In-life

Pravila za dober nakup naravnih izdelkov

Če imate občutljivo kožo, niste sami. Raziskave kažejo, da ima več kot 50% žensk in 40% moških občutljivo kožo. Pri nekatere gre za kronično stanje, pri drugih pa se lahko razvije čez čas zaradi vplivov okolja. Občutljiva koža se pogostokrat pojavi tudi v času bolezni. Ne glede kakšen je vzrok za vašo občutljivo kožo, doba novica je, da obstaja obilica izdelkov, med drugim tudi naši izdelki Yanumi, katerih pozitivne učinke lahko izkoristite.

Preberi vse
25. 10. 2020 napisal/aMaja In-life

Arganovo olje - eliksir mladostne kože

Arganovo olje je znano po tem, da pomaga obnavljati kožo in preprečevati njeno staranje ter jo s tem ohranja mladostno in prožno. Vsebuje izjemne količine vitamina E (93,7 % več kot v olivnem olju), ki zavira staranje, in nenasičene esencialne maščobne kisline, ki kožo ščitijo in nevtralizirajo delovanje prostih radikalov. Zato za svojo kožo izberite Arganovo olje Yanumi.

Preberi vse
25. 10. 2020 napisal/aMaja In-life

Karitejevo maslo Yanumi – največji naravni vlažilec kože

Že od nekdaj je karitejevo maslo nepogrešljivo pri negi kože zaradi svojih izrednih sposobnosti, saj kožo vlaži, zdravi in ščiti. V Starem Egiptu sta svojo lepoto z njim negovali kraljica Nefretiti in Kelopatra, ki ga je vedno vzela s seboj na potovanja in tako ohranjala svoj dnevni lepotni ritual. Univerzalno uporabo tega čudodelnega proizvoda narave v svojih zapisih opisuje škotski raziskovalec in znanstvenik Mungo Park.

Preberi vse
25. 10. 2020 napisal/aMaja In-life

Si tudi vi želite mehke in gladke kože?

Za vas imamo ključ do negovane kože! To je naše Yanumi 100% karitejevo maslo! Nepogrešljivi izdelek vsake ženske, ki si želi lepo, mladostno in negovano kožo je karitejevo maslo. Nekateri ga imenujejo tudi »eliksir mladostne kože«. Z njegovo uporabo se upočasni proces staranja in koža kmalu postane:

- sijoča - čvrsta - mehka - sveža - elastična - gladka

Preberi vse
25. 10. 2020 napisal/aMartina In-life

Izberite naravno Yanumi nerafinirano karitejevo maslo

Se sprašujete, katero karitejevo maslo je boljše za vašo kožo? Rafinirano ali nerafinirano? V čem je razlika in katero ohrani več hranilnih snovi? Zakaj je eno bele, drugo pa svetlo rumene ali celo svetlo zelene barve? Nadaljujte z branjem in prejeli boste odgovore na vsa vprašanja.

Preberi vse
25. 10. 2020 napisal/aMaja In-life

Čudežno šipkovo olje

Z enkratno sposobnostjo regeneracije in z edinstveno kombinacijo močnih aktivnih sestavin YANUMI šipkovo olje preprečuje staranje in razbarvanje kože ter poskrbi za njeno vlažnost in vitalnost. Klinično dokazano zmanjšuje videz brazgotin, strij, poškodb zaradi sonca in gubic, blagodejen učinek pa ima na vse tipe kože, predvsem na kožo z neenakomernim tenom.

 

Preberi vse
25. 10. 2020 napisal/aMaja In-life

NEGA VAŠE KOŽE MED NOSEČNOSTJO Z YANUMI IZDELKI

Kar 90% nosečnic ima težave s strijami, ki nastanejo zaradi delovanja hormonov in izgube elastičnosti kože. Prve se pojavijo okoli šestega meseca nosečnosti na mestih, kjer se koža najhitreje razteza, na predelu trebuha, bokov in prsi.

Preberi vse

9 Item(s)

Loading...